• Sofie Kalén, Göran Wollsén, Joel Davidsson, Klara Löfqvist, Kenth Jansson, PJ Olaison, Andreas Lindahl, Göran Eliasson, Niklas Swanberg, Jonas Lindgren och Petter Jacobs från JSC. Foto: T.Busch-Christensen

Bäst för tredje året i rad

För tredje året tog sig Nässjöföretaget JSC it-partner sig in på topplistan när Sveriges bästa arbetsplatser korades på Berns salonger i Stockholm nyligen. – Vi är så grymt stolta och glada hela gänget, säger Sofie Kalén, marknadsansvarig på JSC It-partner.

I slutet av mars offentliggjordes på Berns Salonger i Stockholm var Sveriges bästa arbetsplatser finns och för tredje året i rad fanns JSC IT-partner i Nässjö med på topp-15-listan i kategorin mindre organisationer.

JSC hamnade på åttonde plats i rankingen som bygger på ett frivilligt deltagande och resultaten baseras på en oberoende skattning av personalens uppfattning om den egna arbetsgivaren.

– Hundra procent av våra anställda svarar att de är nöjda eller mycket nöjda med JSC som arbetsgivare. Detta är bästa kvittot vi kan få på att vi lyckas utveckla företaget, säger Petter Jacobs, en av JSCs delägare.

Bakom priset står internationell organisationen Great place to work och tidningen Dagens Nyheter.

JSC har drygt 30 anställda och omsätter 45 miljoner kronor. Omsättningen har nästan fördubblats de senaste fem åren.