• Annika Rydén, affärsrådgivare, Teresa Nordling, skogsmästare och kontorschef och Helena Nestlén, samtliga på LRF Konsult i Växjö presenterar nya skräddarsydda lösningar med digitala tjänster för företagare. Det senaste baspaketet heter Digital företagare med möjligheter att bygga på efter behov.
  • Matej Milanovic, Kevin Lindblom, Erik Broström och Teddy Mattsson, driver företaget MiniPizzaUF.

Digitala lösningar breddar vägen för lönsamhet

LRF Konsult i Växjö satsar stort på sitt kontor i Växjö inför 2017. Nyligen presenterades ett nytt digitalt baspaket för att göra vardagen enklare för de lokala företagen och i förlängningen bredda vägen för ökad lönsamhet hos nya och redan etablerade företag i Kronoberg. – Digital företagare är ett nytt baspaket av digitala tjänster med inriktning på redovisning, affärsrådgivning och affärsutveckling, säger affärsrådgivaren Annika Rydén.

LRF Konsult går vidare på den digitala vägen med digitala lösningar för företagare.

– Förra året presenterade vi ett digitalt paket för företagare med skoglig inriktning, Digitala skogsägare. Samtidigt med att vi får smidiga lösningar för företagare minskar vi också pappersanvändningen, påminner Teresa Nordling, skogsmästare och kontorschef på LRF Konsult i Växjö.

Affärsidén går ut på att presentera skräddarsydda lösningar för företagarna. Digital företagare, som presenterades i november, innehåller delarna Mitt kontor, Ekonomi On Line, bokföringsprogram och resultat och analys.

– I övrigt har LRF Konsult fullservicekontor i Växjö med många ben att stå på, ekonomi, skatt, affärsrådgivning och fastighetsförmedling.

Dagen till ära på LRF:s mingel i början av december lanserade UF-företaget MiniPizza UF på Kungsmadskolan i Växjö sina hembakade vegetariska pizzor.

– Vi bakar pizzorna själva och sköter hela företaget professionellt. Det känns perfekt att möta blivande kunder här på LRF Konsult och vi har fått mycket uppskattning för våra pizzor. En del av affärsidén är att vi ska sälja hälsosam mat, säger de fyra grabbarna på Kungsmadskolan, Matej Milanovic, Kevin Lindblom, Erik Broström och Teddy Mattsson.