• Tävlingens vinnare, Jonas Belfrage, gratuleras av Lena Lernå, ordförande i Företagarna Alvesta.

Företagargolf i Alvesta

Redan förra sommaren började Lena Lernå, då styrelsemedlem i Företagarna Alvesta fundera över möjligheten att anordna en golftävling för Företagarna i länet.

Ett år senare blev tankarna verklighet och den 21:e maj arrangerades Företagarnas golftävling för medlemmar i Kronoberg och Kalmar län.

Dagen bjöd på strålande solsken och det var 20-talet glada golfare som tog sig runt golfbanan. Efter några timmar på golfbanan fanns dagens huvudsponsor, BMW Autopartner och Håkan Gunnarsohn på plats för att visa deras bilar och berätta om de förmånliga erbjudanden som Företagarna har tillsammans med BMW.

Dagens avslutades med prisutdelning där samtliga deltagare fick pris, dagens största vinnare var Jonas Belfrage, VÖKBY Bredband AB som tog hem titeln som Företagargolfare. Han vann med 74 slag netto och fick dessutom pris för bästa bruttoscore på 77 slag.

Lena som numera är ordförande i Företagarna Alvesta ställde avslutande frågan om deltagarna önskade en golftävling nästa år, ett rungande ja kom från skaran på plats så förhoppningsvis blir Företagarnas Golftävling en tradition!