Företagarna Tingsryd bryter ny mark!

Företagarna Tingsryd, Tingsryds kommun och övriga företagsorganisationer i kommunen bestämde sig för att uppmärksamma kommunens näringsliv genom en gala. Visionen har blivit verklighet och den 14:e november arrangeras den första av förhoppningsvis många kommande Företagsgalor i Tingsryd!

Bakom arrangemanget finns förutom Företagarna Tingsryd och Tingsryds kommun även Vi Företagare, LRF och Tingsryd Handel med de tre bankerna Swedbank, Handelsbanken och Sparbanken Eken som samarbetspartners.

Förhoppningen är att nå alla som vill hylla företagandet och entreprenörskapsandan genom detta arrangemang. Vi är många aktörer bakom galan och vi hoppas på stor uppslutning, Tingsryds näringsliv finns utspritt runt om i kommunen och det är viktigt att vi når ut till alla!

- Annica Möcander, ledamot i Företagarna Tingsryd.

Kvällen bjuder på underhållning i form av musik och föreläsningar, detta varvas med näringslivpriser i flera olika kategorier, bland annat Årets Butikssäljare, Årets Nätverkare, Årets Gröna Företag och som kronan på verket Årets Företagare Tingsryd.

Priset, Årets Företagare har delats ut av Företagarna sedan 1985, varje förening i Kronobergs län utser sin egna vinnare och vinnaren av priset tävlar sedan vidare mot vinnarna i övriga landet.

Ett av kvällens många syften är att skapa ett tillfälle för företagare där de kan träffas, nätverka och mingla, därför kommer det finnas flertalet mindre bord där deltagarna kan komma och gå.

Vi hoppas att galan ska bli en tradition som får leva kvar i många år framöver, kommunens alla duktiga företagare behöver uppmärksammas!

- Anders Fohlin, ledamot i Företagarna Tingsryd.