Galakväll med guldglans i Högsby!

Möjligheternas kväll arrangerades för tredje året i rad på Stabygården i Högsby. En alltigenom lyckad kväll med prisutdelningen som höjdpunkt, då bland andra Årets Företagare i Kalmar län 2014 skulle koras.

Kvällen inleddes av konferenciern Magnus Sandholm, som traditionsenligt välkomnade alla de 250 gästerna med sång i ett Högsby i försommarskrud. Tillsammans med artisten Andreas Weise genomfördes sedan prisceremonin.

Vi är jättenöjda med kvällen och det är viktigt för oss att kunna genomföra Möjligheternas kväll säger Karin Sandholm, Företagarna, som detta år varit ”spindeln i nätet” och har lagt ner många timmar senaste veckorna för att få allt att klaffa hela kvällen.

Förutom prisutdelningar uppträdde senare under kvällen Andreas Weise och därefter bjöds det upp till dans till Mannerz.

Först upp på scenen för att ta emot sitt pris denna kväll var Ebba Henriksson, som fick ta emot Högsby Sparbanks pris Ungt val av nytillträde VD:n Joakim Malmdahl. Lars-Ola Svensson, Fågelfors Hyvleri AB, fick ta emot priset Årets Företagare i Högsby och var därmed kvalificerad till Årets Företagare i hela Kalmar län. I denna kategori drog dock Göran Malkar, Malkars Träningscenter AB i Kalmar det längsta strået och är därmed direktkvalificerad till Årets Företagare i Sverige som avgörs i Stockholm den 10 oktober. Jag känner stor respekt för denna duktiga företagare och företagsledare säger Liselotte Arvidsson, regionssamordnare Företagarna Kalmar län, som var den som fick äran att överräcka priset till en glad och stolt Göran Malkar.

Kvällens alla pristagare

Ungt val: Ebba Henriksson

Årets Företagare Högsby: Lars-Ola Svensson

Årets Entreprenör: Sammy Gabrielsson

Högsby Sparbanks stipendium: Anette Solstad Hansson

och Bengt Hansson

Årets uppstickare: Mikael o Diana Olsson

Årets kommunala tjänsteman: Anna Lundberg

Gröna Guldet, LRF: Familjen Gustafsson

Årets personlighet: Ingemar Pettersson

Årets Företagare Kalmar län: Göran Malkar

Möjligheternas pris: Anna Ekberg