• Bengt Gustafsson och Tutaryds Mekaniska Verkstad AB är Årets Företagare i Ljungby 2014.

Kanngalan gjorde succé

För tredje året i rad arrangerades Kanngalan i Ljungby, denna gång överträffades alla förväntningar och över 300 personer hade kommit för att hylla företagarandan i Ljungby!

Kvällen inleddes med mingel och nätverkande, därefter varvades underhållning med prisutdelning och fantastisk mat från Gästgivaregården i Ljungby. Årets hemliga överraskning var Babsan som intog scenen med sång och glamour till gästernas förtjusning.

Vinnaren av det prestigefyllda priset Årets Företagare i Ljungby 2014 var Bengt Gustafsson ägare till Tutaryds Mekaniska Verkstad AB. I motiveringen kan bland annat läsas att Tutaryds mekaniska verkstad har med stort engagemang och innovativt produktions tänkande expanderat och effektiviserat sin verksamhet till ett företag att räkna med i framtiden. Bengt visar företagsanda och entreprenörskap som speglas i verksamhetens stabilitet och expansion. På plats för att dela ut detta pris fanns Peter Johansson och Karl-Gustav Sundgren från Företagarna Ljungby samt Christoffer Lewinowitz, regionchef på Företagarna Kronoberg-Kalmar län.

När Peter, ordförande i Företagarna Ljungby, får möjlighet att sammanfatta den händelserika kvällen poängterar han den glada och positiva inställning som hela arrangemanget genomsyras utav.

”Det känns som att jantelagen inte existerar i Ljungby, alla gläds åt varandras välgång. Det är definitivt en bra grund för ett starkt och fungerande näringsliv!”