PR-byrå växer

Vilhelm Hanzén är född och uppvuxen i Sävsjö kommun, där han tidigare bland annat suttit i kommunfullmäktige. Sommaren 2016 startade han PR-verksamhet under namnet Gul PR. Idag jobbar fyra personer i företaget, som har kunder från flera länder. – Det är otroligt roligt att vår lilla verksamhet växer och att vi får möjlighet att hjälpa bra företag och varumärken att synas mer.

Att få jobba med företag som till exempel ShopGun och Mina Tjänster, som är enkla och bra verktyg som så tydligt gör skillnad för användarna, är fantastiskt roligt, säger Vilhelm Hanzén.

Gul PR jobbar idag med många teknikbolag, bokförlag och författare, men har även samarbeten med andra företag.

I bolaget jobbar, utöver Vilhelm själv, även Linnéa Katz, som är utbildad journalist med bakgrund på bland annat Dagens industri, Tove Blum, som jobbat på ett av världens största skivbolag och Torbjörn Karlgren, som är journalist med en bakgrund på bland annat Expressen.

Till detta har man ett Advisory Board vars syfte är att hjälpa Gul PR framåt, och som även fungerar som ett bollplank vid stora utmaningar.

– Vi är en samling personer som hela tiden vill göra bra ifrån oss, samtidigt som vi har fokus på att alltid leverera en sorts medmänsklighet och förståelse för varandra och våra kunder.