• Ägarna av Rautamo Wheel Fashion AB, Andreas Linder och Mikael Andersson, korades nyligen till Årets Företag i Vimmerby. Foto: Jenn Hultberg

Satsade – och vann

För fyra år sedan kände Rautamo Wheel Fashion AB att nu var det stopp, lokalerna räckte inte längre till för det växande fälgföretaget. De valde att satsa och Rautamo blev först ut att bygga på det nya industriområdet Ceos i Vimmerby. Nyligen fick ägarna Andreas Linder och Mikael Andersson ta emot priset som "Årets Företagare" på Vimmerbygalan.

Med beskrivningen "Ett genuint intresse, stort branschkunnande och målinriktat arbete" utsågs Rautamo Wheel Fashion AB till Årets Företag i Vimmerby.

– Det känns roligt såklart. Det här är som ett kvitto på att vi har gjort något bra, säger Mikael Andersson.

Den nya lokalen stod klar våren 2016.

– Vi har funnits i Vimmerby länge, sedan 2006, men vi har nog varit lite osynliga. Det känns som det är först nu när vi har tagit steget och byggt ny lokal som fler vet vilka vi är, säger Mikael Andersson.

Varför valde ni att satsa på en helt ny lokal?

– Vi är en grossist som säljer till verkstäder runt om i hela Norden och för fyra år sedan kände vi att vi hade växt så pass mycket att vi behövde mer lageryta.