Skyltar från Vrigstad till London

Vrigstad skyltfabrik har kammat hem en stor order till internationella storflygplatsen Heathrow i London som behöver hjälp med att dirigera trafik.
Heathrowflygplatsen räknas som världens största när det gäller internationell flygtrafik. Trafiken på marken är också omfattande och måste ha skyltar för att köra rätt.
Med sina vridbara skyltar med tre ytor passade Vrigstad skyltfabrik in bäst.
Ordern på 33 skyltar motsvarar nästan hela förra årets skyltproduktion och innebär att Vrigstadföretagets produkter ska hjälpa trafikanter på Heathrowflygplatsen att köra rätt. Ordern är den första för Vrigstad skyltfabrik på just marknaden för trafikskyltar.
– Vi hade inte räknat med en så bra referenskund, säger försäljningschef Pär-Arne Claveroth och hoppas att kontakten med Heathrow kommer ge andra kunder.
Skyltfabrikantsvärlden är liten och ryktet om Vrigstad skyltfabrik, eller Triplesign som namnet är internationellt, kan därför sprida sig lätt, spår Pär-Arne Claveroth. Leveransen till Heathrow inleddes i april och Vrigstad skyltfabrik har också fått en order på vridbara skyltar till hastighetsbegränsning utanför en skola i England.
Förra året var ett svagt år för reklamskyltar rent försäljningsmässigt.
– Vi valde att satsa på produktutveckling”, berättar Pär-Arne Claveroth och Vrigstadföretaget beslutade att utveckla förändringsbara trafikskyltar. Ett drag som nu visat sig vara ett lyckokast