Snart dags för galakväll i Tingsryd

För första gången anordnas en företagargala i Tingsryd, nu är det bara ett fåtal dagar kvar tills den stora galakvällen och första upplagan av den kommande traditionen ser ut att bli en succé!

Bakom galan står kommunen tillsammans med Företagarna Tingsryd, Vi Företagare, LRF, Tingsryd Handel. Galan har redan fått in över 150 anmälningar och de verkar nått ut brett till kommunens invånare. Det är väldigt roligt att intresset för galan är stort och reaktionerna på att fira företagandet i kommunen är så positiva säger Annica Möcander på Företagarna Tingsryd.

Nu drar det verkligt intensiva arbetet igång, underhållningen ska kontrolleras, allt ljud ska fungera, serveringen ska finnas på plats och Thomas Mattson, näringslivschef i Tingsryd förbereder sig för att axla rollen som kvällens konferencier.

Det är mycket administration kring galan och det är oerhört mycket som ska fungera, dock ser allt hittills väldigt bra ut fortsätter Annica.

Anledningarna till det lyckade arrangemanget består av ett samspel mellan många olika faktorer. Anne Sommer på Vi Företagare nämner bland annat möjligheten att använda Amb:s resurser till underhållning och ljudanläggning, men också att de kan utnyttja Tingsryds kommun nya tillgång, Gibson Auditorium för att anordna galan.

Organisationerna har jobbat med galans planering under hela hösten och ser framemot resultatet. Samarbetet inför galan har varit en viktig del där de olika organisationerna och kommunen träffats regelbundet, nu ser vi framemot en lyckad kväll den 14:e november avslutar Annica Möcander.