• Tina Kronblad är ny på jobbet.

Tina ska utveckla konferensverksamheten

Ädelfors Folkhögskola satsar på både kurs- och konferensverksamheten. En av dem som ska jobba med utvecklingen är Tina Kronblad, som är ny på jobbet som Konferens- och marknadsansvarig.

Tina Kronblad har bara hunnit vara tre veckor på sitt nya jobb när vår tidning pratar med henne. Hon kommer från Vetlanda och har bland annat jobbat som konsultchef och annonssäljare innan hon hamnade på Ädelfors.

– Här har jag både sälj- och marknadsbiten och personalansvar, det är jättespännande. Det är en så trevlig miljö här, och man jobbar både med näringslivet, kommunen, handikapporganisationer och deltagare, säger hon.

Vill utveckla

Ädelfors vill utveckla både sin kurs- och sin konferensverksamhet.

– Vi har haft konferensverksamheten ganska länge, och eftersom vi har hotell och vandrarhem också så har man möjlighet till längre konferenser också. Det finns väldigt stora möjligheter eftersom vi kan ta emot upp till 200 personer, det gäller bara att nå ut med det, både till närområdet och runt om i landet, säger Tina Kronblad.

Nytt på konferensdelen är bland annat att man har byggt en bar.

Och Tina Kronblad ser många möjligheter på sitt nya jobb.

– Ädelfors är mycket bredare än jag trodde från början. Här är en kreativ miljö och en härlig grupp att arbeta med, det känns jättebra. Det blir en spännande tid framöver, säger hon.